5WATT ZAURAC -30 HYBRID

5WATT ZAURAC -30 HYBRID

Eksl mva: kr 3 300,00 Inkl mva kr 4 125,00

I hybrid utgaven (kombinert) er det både bred og spot linse. Denne arbeidslampen er primært egnet for mellomstore maskiner,- samt der hvor det trengs belysning, både på lite og stort område. Vi anbefaler denne lyskilden spesielt til 25 tonn gravemaskiner, til lastebiler for å belyse sidene og for brøytebiler.

Eksl mva: kr 3 300,00 Inkl mva kr 4 125,00
Pris fra: kr 3,300.00 / 4,125.00 Leveringstid Ca. 1 uke

Detaljer

Pakken inneholder arbeidslampe med 50 cm kabel, monteringsutstyr, manual og garantisertifikat.

Zaurac 4-30

Til og med i dag oppfatter biloperatørene mørket eller skumring som en viktig årsak til at arbeidet reduseres. Tunge maskiner som har blitt betydelig forbedret og halvautomatisert, er fremdeles utstyrt med utdatert belysning som bruker stor plass, skjuler operatørens synsfelt, forbruker betydelige mengder strøm og bryter lett. Zaurac 4-30 er en ny generasjon arbeidslampe designet for krevende bruk. Ved å bruke den nyeste LED- og driverteknologien, er lysets effektivitet blant de beste på markedet. Zaurac 4-30 gir en og en halv ganger lysutgangen enn vanlige Xenons og etterligner fargetemperaturen til dagslys, hvor menneskets øye fungerer best. Takket være den minimale formfaktoren, kan lyset passe inn der andre ikke kan, eller vil forårsake skade på chassiset eller strålen. Frontstoppen beskytter linsene mot smuss og snø. Hele enheten er trykkvaskbar. Det maskinlagte og anodiserte aluminiumsrøret er designet for å spre varme, motstå direkte slag, slitasje og eksponering for elementene. Lysdiodene tåler vibrasjon mer enn noen annen moderne type belysning. Vårt produkt er bygget for brukstilfeller der konkurransen ikke ville være tilstrekkelig. Vi har utviklet Zaurac 4-30 med jordbearbeidende entreprenører i tankene, men produktet passer godt til traktorer, skurtreskere, gravemaskiner, tilhengere, dumpere, skogsmaskiner, terrengkjøretøyer (ATV), båter, varebiler og vedlikeholdskjøretøy.

5-års garanti

Hvert 5watts arbeidslys er testet individuelt og er gitt et unikt serienummer for å sikre kvaliteten. Som et løfte til våre kunder om et kvalitetsprodukt, har vi 5- års garanti på alle våre arbeidslys!

Spesifikasjoner:

  • Effekt: 36 W
  • Spenning: 12-24 V
  • Teoretisk maks lys: 4200 lumen
  • Spot linse: 2800 lumen
  • Wide linse: 2600 lumen
  • Hybrid linse: 2700 lumen
  • Størrelse: B 183 x H 43 x D 97 mm
  • Vekt: 0,8 kg

Zaurac 4-30 Tilbehør

Vi tilbyr en dobbel fot til Zaurac i tilfeller hvor det er nødvendig med maksimal belysning, samt en stålkasse som vil beskytte Zaurac 4-30 under alle mulige forhold.