Harken 6:1 Micro Purchase system W/Cam, 1.2 M throw

  • Harken Load Assist System
  • Harken Load Assist System
  • Harken Load Assist System
  • Harken Load Assist System
  • Høyde AS er anbefalt forhandler av Harken Industrial

Harken 6:1 Micro Purchase system W/Cam, 1.2 M throw

Eksl mva: kr 1 621,94 Inkl mva kr 2 027,42

Harken Purchase system øker din styrke seks ganger, noe som gjør vektavlastning til en lett jobb. Den er lett å rigge opp i et eksisterende system, og operatøren kan blant annet bruke den til å avlaste, eller overføre en skadet person fra et arbeidstau til operatørens redningstau.

Eksl mva: kr 1 621,94 Inkl mva kr 2 027,42
Pris fra: kr 1,621.94 / 2,027.42 Leveringstid 2-3 uker

Detaljer

Det letteste, mest kompakte, fulltestede, og sertifiserte 6:1 systemet på markedet.

Harken Purchase systems øker din styrke seks ganger, noe som gjør vektavlastning til en lett jobb. Den er lett å rigge opp i et eksisterende system, og operatøren kan blant annet bruke den til å avlaste, eller overføre en skadet person fra et arbeidstau til operatørens redningstau.

 

Lavfriksjonsskive: Derlin® kulelageret gir lav friksjon, samt rask og lett utløsning av tauet ved belastning. Kulelageret er UV-stabilisert for maksimal beskyttelse.

Kam klamper med kulelager: Harken kam klamper med kulelager holder tauet fast og slipper det umiddelbart når det belastes. Kulelageret er laget med mange kulerader for å minsker friksjonen, og kammenes v-form guider tauet lett gjennom.

Tauveileder: Harken vinkel tauveileder tillater at tauet kan løses ut, og festes i klampen i opptil 90° vinkel. Beslaget i rustfritt stål gir en lavfriksjons snuoperasjon.

Polyester tau: Systemet bruker et 8 meter langt og 5mm tykt polyester tau. Den vevde strømpen gir beskyttelse mot UV stråling og slitasje. Polyesterkjernen gjør tauet kompakt og stabilt.

Sertifisering: CE sertifisert under NS-EN13157 (Kraner - Sikkerhet - Manuelt drevne kraner). Maks arbeidstyngde er 150 kg og bruddstyrke er 600 kg.

Lett å bruke til vektavlastning: Harken Load Assist System blir brukt av redningspersonell for å hjelpe til med å overføre last eller personer fra et arbeidstauet til et alternativ. Systemet kan benyttes til å overføre og fordele vekt ved behov for vektavlasting.

Vedlikehold av systemet: Systemet er lett å vedlikeholde, spyl trinsene med ferskvann etter bruk. Som med alt utstyr, skal det gjøres jevnlige kontroller for å sikre at utstyret er i god forfatning.

Ofte spurte spørsmål:

Hva gjør Harken belastnings-assistent-system forskjellig fra mange andre tilgjengelige systemer? Harken belastnings assistent system er CE godkjent under NS-EN 13157 (Kraner - Sikkerhet - Manuelt drevne kraner.

Kan Harken belastings-assistent-system brukes til personløft? Systemet kan brukes til personløft sammen med fallsikringsutstyr i samsvar med forskrift om utførelse av arbeid bestillings nr. 703 kapittel 17 og 18 (engelske LOLER regulering 5).

Kan jeg bytte ut tau eller deler i systemet? Nei, ingen modifikasjoner er tillat på systemet, inkludert å rigge systemet med nytt tau.

Hva er arbeids lengden for Harken belastnings-assistent-system? Standard arbeids lengde for belastnings-systemet er 1,2 m. Vennligst ta kontakt med Høyde AS om det er behov for andre lengder.

Kommer systemet med koblinger eller tilbehør? Systemet blir solgt uten karabinkroker og er designet for bruk med passende koblinger.

Hva er maksimum belastning? Maksimum arbeids belastning er 150 kg (koeffisient 4:1 av bruddstyrke): Merket i henhold til maskindirektivet NS-EN13157.2004 

Advarsler og instruksjoner: Du må alltid lese, forstå og følge alle advarsler og instruksjoner i brukermanualen til Harken for å unngå ulykker. Aldri, under none omstendigheter, utsett trinsen for maksimal arbeidsbelastning.

 

Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.