Harken PowerSeat bensin

  • Harken PowerSeat bensin
  • Harken PowerSeat bensin
  • Harken PowerSeat bensin
  • Harken PowerSeat bensin
  • Høyde AS er anbefalt forhandler av Harken Industrial

Harken PowerSeat bensin

Eksl mva: kr 63 307,44 Inkl mva kr 79 134,30

Den unike Harken PowerSeat har revolusjonert arbeid i høyden. Den gir arbeideren en rask oppstiging, mulighet til å være lengre i posisjon og å jobbe komfortabelt. Power Seat gir deg kvalitet, trygghet og er den beste løsningen for å fullføre arbeidsoppgaven i tide.


For utleie ta kontakt med post@hoydebutikken.no

Eksl mva: kr 63 307,44 Inkl mva kr 79 134,30
Pris fra: kr 63,307.44 / 79,134.30 Leveringstid 2-3 uker

Detaljer

Harken PowerSeat bensin har revolusjonert arbeid i høyden ved å gi arbeideren mulighet til rask oppstiging, forbli lengre i posisjon samtidig som de har en behagelig arbeidsstilling.

Drivstofforbruket varierer med bruk og lastevekt, men bensinmotoren er ekstremt effektiv og bruker bare noen få liter blyfri bensin på en hel dags arbeid i høyden.

Den bærbare enheten veier bare 14 kg, så den er lett å bære med seg, selv om den er sterk, holdbar og rustbestandig.

Enkel å bruke og ideell til ulike arbeidsoperasjoner: Harken PowerSeat er ideell for bruk i mange ulike bransjer slik som i olje og gass sektoren, til konstruksjon, fornybar energi, inspeksjon, marin rigging og vedlikehold av båter, arbeid på sene, filming og rigging, telekommunikasjon/ oppførelse av master, og arkitektonisk/ bygningsteknisk undersøkelse og ved lete og redningsaksjoner. Den kan ikke bare brukes til oppstigning men virker også som en bærbar vinsj eller heis.

Hastighetskontroll: Oppstigningshastigheten på opptil 15 m/min blir kontrollert med en dødmannsknapp.   

Brems: Bremsesystemet er designet for å gi total sikkerhet mot fritt fall. Bremsen er utstyrt med et deksel som hindrer at fingrer og klær setter seg fast i vinsjen.

Holdbarhet: Gir og stifter er laget i rustfritt stål for å sikre styrke og holdbarhet. En lukket girkasse og sterke kulelagre reduserer friksjonen ved belastning, den er rustbestandig og krever ikke smøring.

Sertifisering: Harken PowerSeat er CE sertifisert etter det europeiske maskin direktivet og verifisert av Bureau Veritas.

Ofte spurte spørsmål

Brukes PowerSeat bare til oppstigning? Holdbarheten og sertifiseringen til PowerSeat tillater at den kan bli brukt til tilkomst, og til rigge og heise situasjoner. For eksempel i forbindelse med redning i fjellsider (når den har ett trygt ankerfeste) eller sammen med et tripod når det skal jobbes i trange omgivelser eller ved heiseopperasjoner.

Er PowerSeat bare beregnet for en person? Nei, PowerSeat kan bli brukt i forbindelse med redningssituasjoner med en maksimal arbeidsbelastning på 273 kg.

Hvor lenge kan du jobbe på full tank? En full tank (0,6L) gir deg ca 1200m klatrehøyde med 273 kg vekt.

Hva er oppstigningshastigheten? Oppstigningshastigheten er 15 m/min med 120 kg last, og 11 m/min med 273 kg last.

Hvilke opplæring kreves for å bruke PowerSeat? Bruk av PoweSeat er beregnet for personer som er sertifisert til å arbeide i høyden innen tilkomst teknikk. For mer informasjon se: http://power-seat.it/en/safety-training/ eller kontakt Høyde AS.

Advarsel og instruksjoner: brukeren må følge produsentens instruksjoner for hvert komponent av systemet. Disse instruksjonene må være tilgjengelige for brukeren av utstyret. Brukeren må lese og forstå instruksjonen før utstyret tas i bruk. Produsentens instruksjoner for bruk og vedlikehold må følges. Endring i bruken eller feil bruk av utstyret kan føre til alvorlig skade eller død.

PowerSeat er ikke et fallsikringsutstyr og skal under alle omstendigheter brukes sammen med egnet fallsikringsutstyr. Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.

 For mer informasjon om PowerSeat besøk nettsiden til Harken http://power-seat.it/en/

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Wm-sGG0z5-w

http://www.youtube.com/watch?v=hABH3y_NF10#t=17

http://www.youtube.com/watch?v=rvr-sq8zPoA#t=10

http://www.youtube.com/user/HarkenIndustrial/videos