Harken Riggers Winch 500

  • Harken Universal Mounting Plate Kit
  • Harken Universal Mounting Plate Kit
  • Harken Universal Mounting Plate Kit
  • Harken Universal Mounting Plate Kit
  • Harken Universal Mounting Plate Kit
  • Høyde AS er anbefalt forhandler av Harken Industrial

Harken Riggers Winch 500

Eksl mva: kr 12 594,91 Inkl mva kr 15 743,64

Denne vinsj pakken gir brukeren en lettvekts, CE sertifisert, bærbar vinsj, montert på en robust tilkoblingsplate. Den veier 7 kilo og har en løftegrense på ½ tonn.

Eksl mva: kr 12 594,91 Inkl mva kr 15 743,64
Pris fra: kr 12,594.91 / 15,743.64 Leveringstid 2-3 uker

Detaljer

En lettvekts CE sertifisert bærbar vinsj.

Denne vinsj pakken gir brukeren en lettvekts, CE sertifisert, bærbar vinsj, montert på en robust tilkoblingsplate. Den veier 7 kilo og har en løftegrense på ½ tonn. De to hastighetene på vinsjen forsterker operatørens heisestyrke 40 ganger. Den fleksibel monteringsløsningen gir allsidighet ved arbeid på vanskelige eller avsidesliggende plasser.

Design: Monteringsplaten er designet for å ta bort unødvendig vekt, og å gi mange festepunkt, samtidig som den beholder styrken.  Grisehale-tau-leden sikrer riktig vinkling på tauet inn til vinsjen, slik at vinsjen blir riktig belastet, og maksimal effektivitet oppnås.

Vinsj: Vinsjen Radial 40.2 av aluminium med gir og nagler laget av 17-4PH rustfritt stål er en sterk og holdbar vinsj. Den unike tautromlen er designet for et maksimalt tau-grep.

Fiber tau: Vinsjen er designet for bruk med fibertau opp til 12mm diameter. Vinsjen er tauvennlig og er designet med en myk overflate som ikke gnager på tauet.

Valg: Monteringsplaten kan brukes sammen med ulikt monteringsutstyr alt etter type arbeid og arbeidsmiljø. Alt fra jekkestropper, M 10 bolter, karabinkroker og stillasbeslag

Sertifisering: CE sertifisert under NS-EN 13157 (Kraner - Sikkerhet - Manuelt drevne kraner), med maksimum arbeids belastning på 500 kg, og brudd styrke på 2500 kg

Settet inneholder: En universell monteringsplate, 40,2 Harken radial vinsj og Harken 203 mm vinsj håndtak.

Lett å bruke og ideell for mange ulike formål: Trange omgivelser, konstruksjon, tilgang og redning, bruks master, telecom master, davitter på vindmølle overgangsstykker og Sene og teater rigging

Ofte spurte spørsmål

Hva er den maksimale operative taulengden? Det er ingen maksimal taulengde ved bruk av vinsjen. Grisehale tauleden gjør at tauet kan installeres uten at det er behov for å mate det gjennom.

Er vinsjen egnet for personløft? vinsjen kan brukes til personløft sammen med fallsikringsutstyr i samsvar med forskrift om utførelse av arbeid bestillings nr. 703 kapittel 17 og 18 (engelske LOLER regulering 5).

Følger det med festeutstyr i til platen? Nei, hvilke utstyr som trengs for å feste platen kommer an på bruksområdet. Harkens tekniske gruppe kan gi veiledning om hvilke festeutstyrt som er best egnet til ditt behov.

Kan jeg vedlikeholde min egen vinsjpakke? Ja, Service og vedlikeholde kan utføres i samsvar med Harkens serviceinstruksjoner, og bare med bruk av godkjente reservedeler.

Hva er maksimum belastning? Maksimum belastning er 500 kg (koeffisient rate 5:1 av bruddstyrke) maksimum belastning ved løft av mennesker er 250 kg (koeffisient rate 10:1 av bruddstyrke). Merket i henhold til maskindirektivet NS-EN 13157.2004

 

Advarsler og instruksjoner: Du må alltid lese, forstå og følge alle advarsler og instruksjoner i brukermanualen til Harken for å unngå ulykker. Aldri, under none omstendigheter, utsett trinsen for maksimal arbeidsbelastning.

 

Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.