ISC D2 nedfiringsbrems technorasett

ISC D2 nedfiringsbrems technorasett

Eksl mva: kr 3 339,20 Inkl mva kr 4 174,00

D2 rømnings nedfiringsbrems er en ny og innovativ dobbel stopp nedfiringsbrems. Dobbel stopp funksjonen betyr at  når brukeren slipper håndtaket vil den automatisk stoppe, og når brukeren drar for hardt i håndtaket vil den automatisk stoppe.

Eksl mva: kr 3 339,20 Inkl mva kr 4 174,00
Pris fra: kr 3,339.20 / 4,174.00 Leveringstid På lager

Detaljer

D2 rømnings nedfiringsbrems er en ny og innovativ dobbel stopp nedfiringsbrems. Dobbel stopp funksjonen betyr at  D2 nedfiringsbremsen  har et punkt hvor nedfiringshastigheten lett kan kontrolleres.  På hver side av dette punktet er det en autolås funksjon – når brukeren slipper håndtaket vil den automatisk stoppe, og når brukeren drar for hardt i håndtaket vil den automatisk stoppe.

ISC sine ingeniører har utviklet et nytt håndtakoperert kamsystem for at nedfiringsbremsen skal stoppe opp i en panikksituasjon, i stede for at farten bare bremses ned. D2 nedfiringsbrems er trolig den eneste mikronedfiringsbremsen som tilbyr denne funksjonen.

D2 kan kontrolleres ved å dytte kammen (ideelt å bruke tommelfingeren), noe som tillater brukeren å lett mate tauet gjennom nedfiringsbremsen uten å bruke håndtaket. Kammaterfunksjonen  er spesielt nyttig ved rask flukt/redning eller ved tauposisjonering, for eksempel på tak.

Det er også lett å mate tauet tilbake gjennom D2, og den kan derfor bli brukt til myk oppstigning eller for nød/krise heising (når brukt som en del av en 2:1 ”Z-rig”)

Nedfiringsbremsen er kompakt og lettvektig, dette tillater at den blir båret på en sele hele tiden. Noen selefabrikker har til og med integrert den i en selepakke slik at selvredning blir lett.

D2 nedfiringsbrems er sertifisert for 100kg lastevekt. Ved direkte tilkobling kan den laste opp til 140kg

 

Technora tau

Aramid fiber (slik som Technora tau) er perfekt for bruk i situasjoner hvor ild er hovedfaren.

 

D2 Nedfiringsbrems Technora sett 15m

  1      RP860A1 D2 nedfiringsbrems

16m   Sterling Safetech 8mm Technora (+1 m for knute)

  2      KH453TL1 Gator aluminiums karabinkrok Twistloc lås

  1      Technora anker slynge - Sterling

  1      Veske med glidelås og instruksjoner

          8mm Technora + Technora Slynge (ikke sydde ender)  

 

Standard D2 nedfiringssett kommer med 15m arbeidshøyde, andre høyder er tilgjengelig på forespørsel (opp til 120m). D2 er CE godkjent for opp til maksimalt 120m nedfinring.

Modellen på bildet er KT860A  (polyester tau). Standard sett er med knyttede tauender (knyttede tauender er tilgjengelig på forespørsel mot et tillegg i prisen)

 

Standard posestørrelse* er:

Høyde:            194mm

Bredde:          150mm

Dybde:            109mm

 *Posestørrelsen blir større ved lengre tau. 

 

Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.