ISC RP076 Zipspeed Tandem trinsetrallene 75mm

ISC RP076 Zipspeed Tandem trinsetrallene 75mm

Eksl mva: kr 2 184,80 Inkl mva kr 2 731,00

Dette er trolig de raskeste, sterkeste og mest holdbare Zipline tandem trinsetrallene i sin klasse.

Eksl mva: kr 2 184,80 Inkl mva kr 2 731,00
Eksl mva: kr 2 184,80 Inkl mva kr 2 731,00
Pris fra: kr 2,184.80 / 2,731.00 Leveringstid 6 - 8 uker

De nye Zipspeed Tandem trinsetrallene er representerer for en ledende utvikling innen Zipline teknologi. Lette men sterke tilbyr de flere ulike egenskaper og designet sikter at de ruller og ruller. De nye trinsetrallene er i bruk ved mange store aktivitetsparker rundt i verden. Disse er trolig de raskeste, sterkeste og mest holdbare Zipline trinsetrallene i sin klasse.


ZipSpeed Tandem har sideplater laget av 7070 aluminium for minimale platebevegelser, og for ekstra slitasjestyrke, samtidig som den holder vekten på et minimum.
Zipspeed trinsetrallen er laget med spesielle gummipakninger og Deep Grove kulelagre som standard. Disse kulelagrene har blitt valgt for optimal hastighet og lav friksjon. Gummipakningen opprettholder fettsmøringen mens den beskytter kulelageret mot fuktighet og forurensing, noe som gir Zipspeed en levetid på mange tusen kilometer.


Zipspeed vognene er tilpasset med en gummibuffer for å ta opp støtbelastning mot slutten av turen. Gummibufferen kan skiftes ut ved behov. Den har flere tilkoblingspunkt, inkludert et ekstra stort midtstilt tilkoblingshull som passer til et stort antall ulike karabinkroker og Snap hooks. Det bakre tilkoblingspunktet kan bli brukt til å koble opp et sekundært-taljerep og det lille midthullet kan bli brukt til å feste et håndtak.


Zipspeed vognene er tilgjengelige med 50 mm eller 75 mm hjuldiameter for å passe til liner med ulik stramhet, helning og hastighet.


Begge versjonene kan tilpasses 13mm, 16 mm eler 20 mm vaier, og hver vogn er utstyrt med en fargekode for rask og enkel identifisering.

Tilbehør/Alternativ:

ISC ARC (Anti-Rollback Cam) for ZipSpeed and Zippey Trolleys, se gjerne på følgende video:


http://www.youtube.com/watch?v=tnQ8cQXveXQ&list=UUPDqIeniYg9YJtvt8BLj8Zw
http://www.youtube.com/watch?v=7PP4Ib1bh0E
http://www.youtube.com/watch?v=xwZ6QEsnC9I&index=27&list=UUPDqIeniYg9YJtvt8BLj8Zw