ISC RP074 Zippey Clip'n'Zip Trinse

ISC RP074 Zippey Clip'n'Zip Trinse

Eksl mva: kr 1 713,60 Inkl mva kr 2 142,00

ISC Zippy er en letvekts trinse for taubane som er hastighetsklasifisert opp til 90 km/h, og med forventet levetid på mer en 1500 km.

Eksl mva: kr 1 713,60 Inkl mva kr 2 142,00
Eksl mva: kr 1 713,60 Inkl mva kr 2 142,00
Pris fra: kr 1,713.60 / 2,142.00 Leveringstid 6 - 8 uker

Detaljer

ISC har samarbeidet med kabelbaneoperatører fra hele verden for å utvikle den nye Zippey. Zippey er laget av 4mm aluminiums plater og trinsehjul av rustfrittstål, denne kombinasjonen gir deg lav vekt og gode brukeregenskaper. Zippy trinsen veier 450g (det samme som Petzel Trac+) og har en bruddstyrke på 25 kN, Zippy tåler dermed en vektbelastning på 2260kg slik standarden i USA krever, samtidig som den er CE godkjent


Zippy virker i begge retninger slik at det ikke er mulig å sette den på feil vei. Den kan settes på med en hånd og den enkle, men likevel sikre fjærbelastede låsemekanismen kan enkelt betjenes med fingrene eller tommelen.


Zippey er hastighetsklassifisert til 90 km/t, og bruker samme type kulelager som i Zipzpeed trinsene. Forventet levetid for lagrene er på mer enn 1500 km

Forseglede kulelager forhindrer at rusk forstyrrer mekanismen. Zippy kan leveres med smørbare lagre, dette er ideelt for områder hvor det er et betydelig problem med sand / støv eller saltvannsinntrengning. For å forlenge levetiden til trinse-vognen er det laget en «labyrint» inne i akselen slik at det kan injisere fett inn i lagrene når det kreves.


Endestykkene er utskiftbare og er laget av Acetal. Endestykkene beskytter trinsekroppen mot slitasje slik at levetiden til trinsen blir betydelig lengre. Zippy kan leveres med standard flate endestykker eller med en krok som kan brukes til å feste en sekundær line.

Tilkoblingshullet på Zippy er laget for å passe med en 25mm bred båndslynge som kan festes direkte på trinsen. Kantene i tilkoblingshullet er avrundede for å hindre slitasje på båndet.

Zippy er kompatibel med de fleste karabinkroker, og med ISCs SmartSnap System

Tilbehør/Alternativ:

ISC ARC (Anti-Rollback Cam) for ZipSpeed and Zippey Trolleys, se gjerne på følgende video:

Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.