Harken PowerSeat Batteri

  • Bremsesystem Harken PowerSeat
  • Harken PowerSeat rustfrittstål mekanisme
  • The Harken PowerSeat™ – Hoover Dam Bypass Bridge Inspection – Jan 2013
  • Høyde AS er anbefalt forhandler av Harken Industrial

Harken PowerSeat Batteri

Eksl mva: kr 66 042,64 Inkl mva kr 82 553,30

Den unike Harken PowerSeat har revolusjonert arbeid i høyden. Den gir arbeideren en rask oppstiging, mulighet til å være lengre i posisjon og å jobbe komfortabelt. Power Seat gir deg kvalitet, trygghet og er den beste løsningen for å fullføre arbeidsoppgaven i tide.


For utleie ta kontakt med post@hoydebutikken.no

Eksl mva: kr 66 042,64 Inkl mva kr 82 553,30
Pris fra: kr 66,042.64 / 82,553.30 Leveringstid 2-3 uker

PowerSeat Batteri driver godt i både utendørs og innendørs miljøer der motoren utslipp er begrenset. Det gir et nivå av operatørens sikkerhet og komfort som direkte øker produktiviteten og effektiviteten.

Harken PowerSeat har revolusjonert arbeid i høyden ved å gi arbeideren mulighet til rask oppstiging, forbli lengre i posisjon samtidig som de har en behagelig arbeidsstilling.

Den stillegående batteridrevet PowerSeat gir nye tilgangs og rednings muligheter i lukkede og trange omgivelser. Den batteridrevet taumopeden har en heisekapasitet på 300 kg, og følsomme kontrollmekanismer som gjør presis manøvrering og vanskelige redningssituasjoner mulig.

I PowerSeat -batteri får du en taumoped som møter industriens krav om lett vekt, lang levetid og en kraftfull og allsidig bruksvinsj. Ved å gi operatøren mulighet til å jobbe trykt og behagelig i oksigenfattige omgivelser, vill arbeidsrisikoen minske og effektiviteten øke. 

Batteridrevet PowerSeat driver godt i både utendørs og innendørs miljøer der motoren utslipp er begrenset. 

Egnet for blad rengjøring, lukkede rom og rednings anvendelser.

Enkel å bruke og ideell til ulike arbeidsoperasjoner: Harken PowerSeat er ideell for bruk i mange ulike bransjer slik som i olje og gass sektoren, til konstruksjon, fornybar energi, inspeksjon, marin rigging og vedlikehold av båter, arbeid på sene, filming og rigging, telekommunikasjon/ oppførelse av master, og arkitektonisk/ bygningsteknisk undersøkelse og ved lete og redningsaksjoner. Den kan ikke bare brukes til oppstigning men virker også som en bærbar vinsj eller heis.

Hastighetskontroll: Oppstigningshastigheten på opptil 14 m/min blir kontrollert med en dødmannsknapp.   

Brems: Bremsesystemet er designet for å gi total sikkerhet mot fritt fall. Bremsen er utstyrt med et deksel som hindrer at fingrer og klær setter seg fast i vinsjen.

Holdbarhet: Gir og stifter er laget i rustfritt stål for å sikre styrke og holdbarhet. En lukket girkasse og sterke kulelagre reduserer friksjonen ved belastning, den er rustbestandig og krever ikke smøring.

Sertifisering: Harken PowerSeat er CE sertifisert etter det europeiske maskin direktivet 2006/42/EC og verifisert av Bureau Veritas.

Ofte spurte spørsmål

Brukes PowerSeat bare til oppstigning? Holdbarheten og sertifiseringen til PowerSeat tillater at den kan bli brukt til tilkomst, og til rigge og heise situasjoner. For eksempel i forbindelse med redning i fjellsider (når den har ett trygt ankerfeste) eller sammen med et tripod når det skal jobbes i trange omgivelser eller ved heiseopperasjoner.

Er PowerSeat bare beregnet for en person? Nei, PowerSeat kan bli brukt i forbindelse med redningssituasjoner med en maksimal arbeidsbelastning på 300 kg.

Hva er oppstigningshastigheten? Oppstigningshastigheten er 14 m/min.

Hvilke opplæring kreves for å bruke PowerSeat? Bruk av PowerSeat er beregnet for personer som er sertifisert til å arbeide i høyden innen tilkomst teknikk. For mer informasjon se: http://power-seat.it/en/safety-training/ eller kontakt Høyde AS.

Advarsel og instruksjoner: brukeren må følge produsentens instruksjoner for hvert komponent av systemet. Disse instruksjonene må være tilgjengelige for brukeren av utstyret. Brukeren må lese og forstå instruksjonen før utstyret tas i bruk. Produsentens instruksjoner for bruk og vedlikehold må følges. Endring i bruken eller feil bruk av utstyret kan føre til alvorlig skade eller død.

PowerSeat er ikke et fallsikringsutstyr og skal under alle omstendigheter brukes sammen med egnet fallsikringsutstyr. Aktiviteter som involverer bruk av denne typen utstyr, er farlige og kan medføre alvorlig skade eller død.

 For mer informasjon om PowerSeat besøk nettsiden til Harken http://power-seat.it/en/

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Wm-sGG0z5-w

http://www.youtube.com/watch?v=hABH3y_NF10#t=17

http://www.youtube.com/watch?v=rvr-sq8zPoA#t=10

http://www.youtube.com/user/HarkenIndustrial/videos